Szolgáltatások

Adótanácsadás TPA

Adótanácsadás

Tevékenységünk középpontjában a vállalatalapításhoz, vállalkozások megvásárlásához és eladásához, átalakításához és újrastrukturálásához, üzletátadásokhoz és öröklésekhez nyújtott adótanácsadás áll. A felsorolásból világosan látszik, hogy milyen széles területen mozognak a lehetséges kihívások, és milyen fontos, hogy tanácsadóink is ugyanilyen átfogó tudással rendelkezzenek. Ebben a vonatkozásban a TPA széleskörű tapasztalatok birtokában van, és minden ügyfelének az adott szituációban a lehető legjobb tanácsot adja.

Adótanácsadás áttekintés
Könyvvizsgálat,  TPA Magyarország, Könyvvizsgálat Budapest

Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálóként való feladatvállalásunk túlnyúlik az éves beszámoló törvényes záradékolásán, sokkal inkább célunk, hogy ajánlásokkal optimalizáljuk az üzleti folyamatokat, a belső kontrollrendszer és a vezetői információs rendszer működését, minden vizsgálat során többletértéket teremtve ezáltal ügyfeleink számára.

Könyvvizsgálat áttekintés
Könyvelés TPA Horwath Budapest

Könyvelés

Adóadminisztráció és számvitel. Az adózási struktúra kialakításához és az adótervezéshez hozzátartozik az abban felállított céloknak megfelelő végrehajtás is.

Könyvelés áttekintés
Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Tanácsadás béreket érintő adókkal, társadalombiztosítással és nyugdíjjal kapcsolatos kérdésekben
A bérszámfejtést folyamatos újítások és törvényi változások jellemzik. Jól jön egy partner, aki ismeri az aktuális helyzetet, és már ma tudja, milyen lehetőségek adódhatnak holnap. Ügyfeleink tudják, hogy ezeknek a követelményeknek maximálisan megfelelünk és rábízhatják magukat hozzáértésünkre.

Bérszámfejtés áttekintés
 Üzleti tanácsadás - Corporate Finance  - Tanácsadói tevékenységünk keretén belül központi helyet foglal el az ügyfeleink mérhető hasznának kérdése

Üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás áttekintés