Bemutatkozunk

Üdvözöljük a TPA Csoportnál!

Olyan partnert keres, aki megérti az Ön igényeit? Aki az Ön nyelvén beszél, ismeri üzletága sajátosságait, és aki rászánja az időt, hogy meghallgassa az Ön kérdéseit?

Akkor a TPA Csoport a megfelelő üzleti partner az Ön számára. Legfontosabb eszközeink nem a számológépek, táblázatok, vagy a legújabb technológiák, hanem az alapos meglátás, a figyelmes meghallgatás, és az őszinte beszélgetés.

Csak azok találják meg a legmegfelelőbb megoldást, akik egyenlő partnerekként beszélnek egymással, és akik képesek a projekttel azonosulni. Ezt értjük a személyes, „Face to Face Business” szemléletünk alatt, és ezt a gyakorlatban is alkalmazzuk; napról napra, regionális és nemzetközi szinten, adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat és üzleti tanácsadás területén.

12 ország. 1 vállalat. A TPA Csoport.

A TPA Csoportot a közép- és délkelet-európai országokban is megtalálhatja: Albánia, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Magyarország. Mintegy 1500 munkatársunk áll az Ön rendelkezésére 30 helyszínen, 12 országban.

A TPA Csoport: regionális gyökerek. Világszintű hálózat.

A TPA Csoport a Baker Tilly Europe Alliance független tagja, és így adótanácsadók, könyvvizsgálók és üzleti tanácsadók világszintű hálózatát tudja nyújtani ügyfeleinek.

A  Baker Tilly International hálózattal kötött szövetségünknek köszönhetően a független TPA Csoport 12 országa kiváló, globális szintű kapcsolatrendszerrel rendelkezik, így a világ minden fő üzleti központjában és régiójában magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.

A Baker Tilly International hálózat jelenleg 126 független tagból áll 147 országban, 33.600 munkavállalót foglalkoztatva 960 irodában, ennek köszönhetően a globális tanácsadói hálózatok 10 legjobbja közé tartozik.