Baker Tilly International

Engedje meg, hogy bemutassunk néhány tényt és számadatot. Végül is adótanácsadók, könyvelők, üzleti tanácsadók vagyunk…

A megbízható tanácsadás alapja az erős hálózat:

A TPA Csoport a Baker Tilly Europe Alliance független tagja, és így adótanácsadók, könyvvizsgálók és üzleti tanácsadók világszintű hálózatával tudja támogatni ügyfeleit.

A Baker Tilly International Network hálózatával kötött szövetségünknek köszönhetően a független TPA Csoport 11 országa kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezik globálisan, és a világ minden fő üzleti központjában és régiójában magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.

Ügyfeleinket közvetlen kommunikációs csatornák és átlátható döntéshozatali rendszerek segítik, és hozzáférésük van a legjobb nemzetközi tanácsadókhoz, akik kiváló tudással büszkélkedhetnek az országukat jellemző piaci helyzetről.

A Baker Tilly International

Németországban, a legfontosabb európai piacon a TPA Csoport szorosan együttműködik a Baker Tilly International egy vezető, rendkívül sikeres tagjával, a nagynevű németországi Baker Tilly-vel, mely Németország-szerte 12 helyszínnel rendelkezik, és több,, mint 1.000 alkalmazottat foglalkoztat.
A Baker Tilly International hálózata jelenleg 126 független tagból áll 147 országban, 30.490 munkavállalót foglalkoztatva összesen 769 irodában, ami a tanácsadók globális hálózatában a 10 legjobb közé teszi.

 

További információk a TPA Csoportról