Szolgáltatások

Adótanácsadás

Tevékenységünk középpontjában a vállalatalapításhoz, vállalkozások megvásárlásához és eladásához, átalakításához és újrastrukturálásához, üzletátadásokhoz és öröklésekhez nyújtott adótanácsadás áll.

Tovább

Bérszámfejtés

A bérszámfejtést folyamatos újítások és törvényi változások jellemzik. Jól jön egy partner, aki ismeri az aktuális helyzetet, és már ma tudja, milyen lehetőségek adódhatnak holnap.

Tovább

Könyvelés

Egy jól működő számviteli rendszer fontos pillére egy sikeres vállalkozásnak: átlátható könyvvitel, precíz bérszámfejtés, valamint egyéb adminisztratív ügyek kezelése – ezek a feladatok a lehető legjobb kezekben vannak a TPA-nál.

Tovább

Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálóként való feladatvállalásunk túlnyúlik az éves beszámoló törvényes záradékolásán, sokkal inkább célunk, hogy ajánlásokkal optimalizáljuk az üzleti folyamatokat, a belső kontrollrendszer és a vezetői információs rendszer működését, minden vizsgálat során többletértéket teremtve ezáltal ügyfeleink számára.

Tovább

Üzleti tanácsadás

Tanácsadói tevékenységünk keretén belül központi helyet foglal el az ügyfeleink mérhető hasznának kérdése. A folyamatosan kísérő és átlátható projektbonyolítás a mi törekvésünk arra, hogy a vállalkozások kihívásait – nagyságtól függetlenül – közösen legyőzzük.

Tovább