Filozófiánk

A TPA Csoport az Ön partnerének tekinti magát – olyan partnernek, akiben mindig megbízhat. Hisszük, hogy:

Csak azok találják meg a legmegfelelőbb megoldást, akik egyenlő partnerekként kommunikálnak egymással, és akik képesek a projekekkel azonosulni. Ezt értjük a személyes, „Face to Face Business” szemléletünk alatt, és ezt a gyakorlatban is alkalmazzuk; regionális és nemzetközi szinten, adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat és üzleti tanácsadás területén.

„Face to Face Business” – mert az ügyfél számít.

Beszéljük a nyelvét, ismerjük az üzletágát és elkötelezettek vagyunk az Ön érdekei iránt. Minden tanácsadás egy részletekbe menő beszélgetéssel kezdődik. Ennek alapján kidolgozzuk Önnel a legalkalmasabb megoldást és támogatjuk Önt ennek a megvalósításában. Szakértőink átlátják az Ön egyedi helyzetét, tudnak olvasni a számok között, miközben a legfontosabb szempontra összpontosítanak: az Ön sikerére.

Nem a méret számít. Hanem az Ön ügyei.

Olyan partnert keres, aki gondoskodik a könyvelésről, szembenéz a stratégiai döntésekkel vagy egy könyvvizsgálat előkészületeivel? Mi a TPA-nál az Ön igényeire figyelünk. Szeretjük a kihívásokat. Megbízhatóak és kreatívak vagyunk a munkánkban, gyors és megfelelő megoldásokat tudunk nyújtani. Ez igaz a kis- és a középvállalkozásokra is, valamint a vállalatcsoportokra vagy közintézményekre.

Helyi, regionális, nemzetközi. Egy partner, mindig az Ön oldalán.

Ügyfeleinknek akárhol is van szüksége ránk – sosem vagyunk messze. Magas minőségű tanácsadást és egyéni támogatást kap helyi szinten.

A TPA Csoport a Baker Tilly Europe Alliance független tagja, és így adótanácsadók, könyvvizsgálók és üzleti tanácsadók világszintű hálózatát tudja nyújtani ügyfeleinek.

A Baker Tilly International hálózat jelenleg 126 független tagból áll 145 országban, több mint 34,000 munkavállalót foglalkoztatva 746 irodában, és a globális tanácsadói hálózatok a 10 legjobbja közé tartozik.

Tér a fejlődésnek. Ösztönözzük az egyén előrelépését.

Azok, akik a TPA-nál dolgoznak, minden nap maximális teljesítményt nyújtanak. Mi támogatjuk őket a folyamatos fejlődésben. Ebből a célból, a karrierlehetőségek és továbbképzések széles köre mellett, alapvetően egy dolog a fontos: tér az egyéni fejlődésükhöz. Mert az emberek csak akkor tudják fejleszteni az erősségeiket, ha elégedettek a munkájukban, ha pozitív munkakörnyezetben dolgozhatnak.