Hírlevél – A felhasználás feltételei

A TPA Consulting Kft („TPA“) hírlevelének használata az alábbi feltételek elfogadásával lehetséges. Amennyiben a felhasználó a feltételeket más módon még nem fogadta el, a hírlevél használatával megteszi azt. A feltételek elfogadása nélkül a felhasználó nem használhatja a hírlevelet.

A hírlevelet a TPA tájékoztatás céljából bocsátja rendelkezésre. A hírlevél nem pótolhatja az egyedi esetekben nyújtott tanácsadást. Konkrét esetekben az információ naprakészségéről a felhasználónak kell meggyőződnie. TPA nem vállalja a felelősséget a hírlevélben található információk és adatok teljességéért, helyességéért és naprakészségéért.

A belinkelt internet oldalak tartalmára és kialakítására nem vagyunk befolyással. TPA nem vállalja a felelősséget a belinkelt internetes oldalak helyességéért, teljességéért és naprakészségéért.

A hírlevélben található elemek, pl. szövegek, képek, grafikonok és video-fájlok szerzői jogi védelem alatt állnak. Harmadik személyek részére történő továbbadása, sokszorosítása vagy más módon történő feldolgozása a TPA kifejezett írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos.

A hírlevél felhasználásával kapcsolatban keletkező jogviták kizárólag a magyar jog hatálya alá tartoznak. Kizárólagosan illetékes bíróság a Budapesti Városi Bíróság.

A hírlevél felhasználásakor általános adatokat és információkat (hozzáférés száma, bizonyos dokumentumok letöltéseinek száma, a felhasználó országa) összesítünk statisztikai célból. Az ebből nyert statisztikák segítségével a hírlevelet a felhasználó igényeihez tudjuk szabni. A felhasználó személyes adatait e célból nem használjuk fel és azok a statisztikákban sem fognak szerepelni. A TPA jogosult a statisztikákat harmadik személy részére továbbadni.

A médiatulajdonos/kiadó neve és székhelye:

TPA Consulting Adótanácsadó Kft, 1024 Budapest, Buday L.u.12.

Tájékoztatás a 29/1986. (IX.1.) “az egyes sajtótermékek engedélyezéséről és az impresszum feltüntetéséről” szóló MM rendeletnek megfelelően

© Copyright 2018, TPA Consulting Adótanácsadó Kft, Budapest, Magyarország;

Minden jog fenntartva.